Dress up the bride

Als bruid wil je niets liever dan dat jouw dag perfect is.

Het is daarom verstandig om te beginnen met een proefsessie. Dit geeft je de garantie dat je er tijdens je bruiloft precies zo uitziet zoals je wenst. De proefsessie plannen we ongeveer een maand voor je bruiloft en duurt ongeveer twee tot drie uur. We spreken af op een locatie die jij zelf kiest. Tijdens de proefsessie gaan we aan de hand van een aantal voorbeelden, die je me van te voren toe stuurt, bespreken wat wel, of niet mogelijk is. Zo weet je precies hoe jij er als bruid uit gaat zien. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere personen te voorzien van make-up of een prachtig kapsel, bijvoorbeeld je getuige, moeder of schoonmoeder. Op de trouwdag zelf moet je rekening houden met ongeveer anderhalf tot twee uur voor je haar en je make-up.

Voor het verzorgen van je haar en je make-up tijdens de proefsessie en op de dag zelf wordt € 295,- inclusief btw gerekend.
Woon je buiten een straal van 20 kilometer van centrum Den Haag, reken dan op € 0,25 per kilometer. Eventuele bijkomende parkeerkosten, worden doorberekend.

Spiegelbeeld

Recensie

Lachende bruid

Recensie

Familie

Recensie

Makeup Bruid
Chris en Jeanine
Bruidskoppel op trap
Bloemenkrans zoom
Bruid tegen spiegel
Bruidskoppel
Chris en Jeanine
Hugo en Sonja
Bruid
Flowers and Bride1
Flowers and Bride2
Flowers and Bride3
Flowers and Bride4
bruid met familie
Makeup
bruid met spiegelreflectie
Haarstyling angle 1
Haarstyling angle 2
Selina en Scott
Trouwen De Kas
Trouwen De Kas
bruid met familie
bruid met familie
bruid met familie
Selina & Scott
Makeup zwartwit
Flowers and Bride5
De Sille
Gemeente Museum
Gemeente Museum